Forsiden
Læs dagligt relevante nyheder omkring emballage, mærkning og pakning på vores søstersite:
PACKobserver.dk
Har du problemer med visning af nyhedsbrevet? Klik her for at se det i din webbrowser.
FoodTech14:Hvem udstiller hvad i Herning? - Samlet oversigt over foromtaler til messen på FOODobserver og PACKobserver Læs mere
10.10.14: Karen Hækkerup bliver ny adm. direktør i erhvervsorganisationen Landbrug & Fødevarer. Den afgående justitsminister vender dermed tilbage til det erhverv, som hun i få måneder selv stod i spidsen for som fødevareminister og hun glæder sig til at kæmpe for de danske landmænd og fødevarevirksomheder.
Læs mere
10.10.14: FoodTech-messen får i år besøg af en delegation bestående af førende forretningsfolk fra den kinesiske fødevareindustri. De kinesiske gæster bruger de to første dage af et fem dages langt ophold på messen, hvor tiden vil blive ligeligt fordelt mellem planlagte møder og mulighed for at gennemse messen på egen hånd.
Markedsanalyser, rapporter etc.:
08.10.14: Nyt forskningsprojekt på Teknologisk Institut skal undersøge, hvordan en del af den animalske protein i kosten kan erstattes af vegetabilsk protein fra for eksempel svampe, tang og alger. Projektet løber fra 2014 og frem til udgangen af 2015 og har en lang række deltagere.
09.10.14: Vi har knækket koden til længerevarende sprødhed i bake-off brød med en fleksibel samling af ingredienser. Sådan lyder det nu fra DuPont Nutrition & Health Evaluering, hvis smagspanel skal sikre at de sprøde skorper matcher præferencerne hos de internationale forbrugere.
09.10.14: For at imødekomme forbrugere verden over, der i stigende grad efterspørger fjernelse af alle unødvendige konserveringsmidler fra fødevarer, har Chr. Hansen nu opgraderet sit sortiment af ”Naturen” animalsk osteløbe med helt nye produkttilbud.
07.10.14: Modroterende blendere anvendes til blanding og homogenisering af dispergerede produkter ved en kontrolleret temperatur uanset produktets viskositet. De kan blandt andet anvendes i fødevareindustrien til saucer, postejer og pastaer. Sådan lyder det fra Inoxpa Skandinavien A/S, der på FoodTech præsenterer en såkaldt MCR modroterende mikser til viskøse produkter.